2012 m. spalio 2 d., antradienis

Obuoliu pyragas

Reikės:
  • dviejų obuolių
  • miltų
  • šaukštelio kepimo miltelių
  • puse stiklinės aliejaus
  • keturi kiaušiniai
  • keturi šaukštai cukraus
  • kam patinka galima įdėti cinamono
  • cukraus pudros
Kiaušinius ištriname su cukrumi, tada pilame aliejų, išmaišome. Dedame miltų tiek, kad masė būtų kaip tiršta grietinė. Kepimo miltelius įmaišome į miltus. Supjaustome obuolius, juos galima apvolioti cinamonu, arba cinamoną galima dėti į tešlą. Obuolius sudedame į tešlą, viską išmaišome ir pilame į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą skardą. Kepti reikėtų apie 40min. 180-200 laipsnių temperatūroje. Atvėsus pabarstyti cukraus pudra.
Skanaus!

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą