2012 m. rugsėjo 9 d., sekmadienis

Vėdarai

Galiu drąsiai pasakyti, jog tai pats skaniausias patiekalas man:)
Šiandien aš jį gaminau šitaip:
Reikės:
  • 2kg bulvių
  • 400g mėsos
  • didelio svogūno
  • stiklinės pieno
  • kiaulės žarnų 
  • aliejaus
Mėsa supjaustome smulkiais gabaliukais.
Ją sudedame į keptuvę ir kepame ant aliejaus kol pradės ruduoti. Tada sudedame svogūną.
Viska dar pakepame kol svogūnas pagelsta ir nuimame nuo ugnies.
Susitarkuojame bulves į jas įpilame pieno ir sudedame viską iš keptuvės,pasūdome.
Išmaišome, sukišame viską į žarnytes ir pašauname kepti. Iškepus paskaniname grietine ar mėgiamu padažu.
Skanaus!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą