Mūsų mėgiamas patiekaliukas:) Greita, lengva ir skanu:)
Reikės:
- Dviejų pakelių varškės
- Kiaušinio
- Miltų
- Cukraus/druskos
Padažui:
- Grietinės
- Sviesto
- Druskos/cukraus
Į varškę įmušame kiaušinį, įdedame druskos,cukraus pagal skonį ir dedame miltus, tiek, kad tešlą galima butų ant stalo volioti ir kad ji nebekibtų prie rankų. Padarome ritinėlį ir jį supjaustome. Dedame varškėtukus i verdantį vandenį, kai iškyla paverdame kelias minutes, paragaujame ir nuimame nuo ugnies.
Padažui ištirpiname puse pakelio sviesto į jį sudedame indeli grietinės(mažąjį indelį), išmaišome, pagardiname cukrumi bei druska,palaukiame kol pradeda virti ir iškart nuimame nuo ugnies.
Varškėtukus dedame į lėkštę apliejame padažu.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą