2014 m. rugpjūčio 29 d., penktadienis

Kepti varškėčiai



Varškė, liesa , 250 gr.; 
Cukrus , 1 v.š.; 
Manų kruopos , 2 v.š.;
Grietinė , 1 v.š.;
Kiaušiniai , 1 vnt.; 
Druska , 1 žiups.; 
Vanilinis cukrus , 1 a.š.; 
Miltai , 2 v.š.;


Gerai išmaišykite varškę, cukrų, manų kruopas, grietinę, kiaušinį, druską ir vanilinį cukrų. Į blynų tešlą įmaišykite šaukštą miltų. Formuokite plonus blynelius su rankomis. (Nors aš formavau šaukštu). Man skaniausia su Smilgos jogurtu su šokoladu ir vyšniomis + braškių uogiene :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą