- Nedidelio kopūsto
- 3 morkos
- 2 svogūnai
- česnako skiltelė
- druska
- puse šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
- aliejus
- krapai
Morkas sutarkuojame, o svogūna supjaustome kubeliais.
Česnako skiltelę apkepiname aliejuje su saldžiosios paprikos milteliais ir sudedame kopūstus apkepti, apkeptus sudedame į puodą.
Tada aliejuje apkepame morkas ir sudedame svogūnus, viską pakepame, kol svogūnas pradeda minkštėti.
Viską sudedame į puodą prie kopūstų, užpilame trupučiu vandens, pasūdome ir troškiname apie puse valandos kartais pamaišant kol viskas suminkštėja. Galiausiai įdedame krapų.
Labai skanu su juoda duona! Arba tinka kaip garnyras prie mėsos.
Skanaus!
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą