2 upėtakiai (apie 400–500 g);
1 vnt. citrinos;
šviežių čiobrelių
Saujos petražolių;
5-10 česnako skiltelių(pagal skonį)
sviesto 50-10g;
druskos;
šviežiai maltų pipirų
Minkštą sviestą sumaišykite su išspaustu česnaku, kapotomis petražolėmis, čiobreliu, druska ir pipirais.
Sviestu su prieskoniais ištepkite žuvies vidų, bei išorę, įdėkite citrinos griežinėlių ir palikite marinuotis, kol įkais grilis.
Žuvį suvyniokite į aliuminio foliją ir kepkite apie 10–15 min. iš kiekvienos pusės.
Pas mane patiekiama su bulvių koše, bet tinka įvairūs garnyrai 😊 Žuvis labai sultinga ir tirpsta burnoje!🐟
Skanaus!
Komentarai
Rašyti komentarą